Laihian Mallas -logo
  • Etusivu
  • Reseptit
  • Lähiruokauutisia
  • Ammattilaisille

Haemme myyntipäällikköä

22.08.2025

Haemme joukkoomme myyntipäällikköä – elintarviketukut ja -teollisuus

Työnkuvaus

Monipuolinen ja mielenkiintoinen työ etsii tekijäänsä, nykyisen siirtyessä eläkkeelle. Haettavan henkilön tuotesalkkuun kuuluvat Kymppi-Maukkaat Oy:n ja Laihian Mallas Oy:n tuotteet. Asiakaskunta koostuu tukuista, foodservice asiakkaista sekä elintarviketeollisuudesta.

Täyden kympin myyntipäällikkönä

Sinulla on kokemusta ja näyttöä B2B- myyntityöstä

Neuvottelet vuosisopimukset ja asiakaskohtaiset markkinointitoimenpiteet

Tunnet suomalaista elintarviketeollisuutta ja HoReca- alaa

Tuot vahvan ammattitaidon tuotannon, tuotekehityksen ja markkinoinnin tueksi

Olet kiinnostunut ruuanlaitosta, ammattikeittiökokemus katsotaan eduksi

Pääset tavoitteisiin hyvien vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojesi avulla

Omaat hyvät excel taidot ja kiinnostuksen lukujen seurantaan

Tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englantia, ruotsin kielen taito on eduksi

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja vastuullisen työn suomalaisten elintarvikkeiden parissa.

Työskentelyn suomalaisen ruokasesonkien ytimessä, pitkään säilyvien tuotteiden kanssa.

Mahdollisuuden työskennellä asiakasrajapinnassa ja itsenäisen työn.

Perehdytyksen työhön sekä koko konsernin tuen.

Lisäksi tarjoamme ePassin liikunta- ja kulttuuri- sekä hyvinvointiedun sekä hyvät työterveyspalvelut.

Hakuaika ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Mollberg p. 040 7312211.

Haku tapahtuu sähköpostilla anna.mollberg@laihianmallas.fi, laitathan mukaan hakemuksen lisäksi CV:si sekä palkkatoiveesi.

Hakuaika päättyy ke 10.9.2025 haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Talkkuna – maukas, täyttävä ja vatsalle ystävällinen perinneruoka arkeen

10.07.2025

Talkkuna on suomalaisen ruokaperinteen aarteita – ja nyt se on myös osa modernia hyvinvointia. Laihian Mallas Oy:n Rantasen talkkuna yhdistää yli satavuotisen perinteen ja tämän päivän terveystietoisen kuluttajan tarpeet: se valmistetaan paahdetusta ohrasta ja herneestä ilman lisäaineita, puhtaasti ja kotimaisesti.

 

5 hyvää syytä lisätä talkkunaa ruokavalioon:

  1. Runsaasti kuitua – tukee suoliston hyvinvointia ja auttaa pitämään verensokerin tasaisempana.
  2. Kasvipohjaista proteiinia – erityisesti herneestä saatavaa proteiinia lihasten ja kudosten huoltoon.
  3. Hitaat hiilihydraatit – antaa energiaa tasaisesti ilman nopeita piikkejä.
  4. Pitkä kylläisyys – auttaa vähentämään napostelua ja tukee painonhallintaa.
  5. Kotimainen ja lisäaineeton – yksinkertainen, turvallinen ja ekologinen valinta.

Päivittäiseen käyttöön riittää 1–2 ruokalusikallista esimerkiksi puuron, jogurtin tai smoothien joukkoon. Helppo lisä, suuri vaikutus.

Vanha herkku, uudet mahdollisuudet

Talkkunalla on pitkät juuret suomalaisessa ruokakulttuurissa. Aiemmin sen valmistus oli yhteisöllinen tapahtuma – viljat paahdettiin ja jauhettiin kyläläisten kesken. Tämä yhdessä tekemisen henki kantaa yhä: talkkuna kokoaa ihmiset saman pöydän ääreen jakamaan ruokaa ja muistoja – nyt myös hyvinvoinnin näkökulmasta.

Rantasen talkkunaa valmistetaan edelleen perinteitä kunnioittaen, mutta nykypäivän kuluttajan tarpeet huomioiden. Se on samalla osa suomalaisen ruokakulttuurin tarinaa ja vastaus tämän päivän terveystietoisen kuluttajan odotuksiin.

Herkkusienet grillissä – 5 helppoa vinkkiä täydelliseen makuun

04.06.2025

Grillisieni taipuu täytteeksi, vartaisiin ja pihviksi

Pienet herkkusienet sopivat täydellisesti vartaisiin, kun taas isommat yksilöt – kuten portobellot – voi täyttää ja käyttää jopa hampurilaissämpylän tilalla. Sienet kestävät hyvin grillausta, eivätkä kuivu helposti, kunhan ne voidellaan öljyllä ja maustetaan huolella.

Vinkit onnistuneeseen sienigrillaukseen:

  • Valitse kiinteitä, napakoita sieniä – ne kestävät parhaiten kuumuutta.
  • Marinoi etukäteen tai täytä tuorejuustolla, yrteillä tai juustolla.
  • Käytä grillausritilää tai vartaita sienten putoamisen estämiseksi.
  • Leikkaa täytetyn herkkusienen lakista ohut siivu kanneksi niin se pysyy tukevasti grilliritilällä.

5 vinkkiä täydellisiin grillisieniin:

  1. Täytä rohkeasti Koverra iso portobello ja täytä se tuorejuustolla, fetalla, pestolla tai grillijuustolla. Lisää pinnalle yrttejä ja paahda grillissä, kunnes täyte kuplii.
  2. Kokoa vartaita Pienet herkkusienet voi grillata vartaina. Marinoi etukäteen tai valele paistamisen aikana esimerkiksi soijakastikkeella, öljyllä ja valkosipulilla.
  3. Grillaa kuin pihvi Iso portobello toimii täydellisesti kasvispihvinä hampurilaisessa. Sivele öljyllä, mausta kunnolla ja grillaa molemmin puolin.
  4. Mausta oikein Herkkusieni rakastaa valkosipulia, yrttejä ja suolaa. Kokeile myös balsamicoa, chilihiutaleita tai savupaprikaa – sieni kestää vahvojakin makuja.
  5. Estä kuivuminen Voitele sienet huolellisesti öljyllä ennen grillausta ja vältä liian pitkä kypsennys. Sieni on parhaimmillaan, kun se jää sisältä mehukkaaksi.

Inspiroidu lisää herkullisilla resepteillä osoitteessa

champ.fi/reseptikategoriat/sienet-grillissa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 17

Viimeisimmät artikkelit

  • Haemme myyntipäällikköä
  • Talkkuna – maukas, täyttävä ja vatsalle ystävällinen perinneruoka arkeen
  • Herkkusienet grillissä – 5 helppoa vinkkiä täydelliseen makuun
  • Kunniamaininta vuoden Gluteeniton tuote kilpailussa
  • Sieniliemi -umamin salaisuus
  • Honkatarhat ja Kirkkokallion ekoteollisuuspuisto: Kiertotalouden sydän
  • Champ portobellot – kahden sienen pakkauksessa
  • Yrtit flunssakauden apuna
  • Joulun sienisalaatit
  • Talven maistuvimmat sienipiirakat

2016 © Laihian Mallas Oy