Ammattilainen, valmista vaivatta herkullisia makumatkoja

Kotimaisena perheyrityksenä edistämme osaltamme elintarvikealan vastuullisuutta. Valmistamme korkealaatuisia tuotteita niin ammattilaiskeittiöihin kuin teollisuuteen. Resepteistämme löydät ajankohtaiset makumatkat kaikkiin herkutteluhetkiin – testaa ja ihastu!

Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)

20
30min + 12 h sulatus

Bataattipannari (ammattilaiset)

20
45min + 12h sulatus

Haudutettu porsaanfilee ja omenakastike (ammattilaiset)

20
3h

Hernefalafelit (ammattilaiset)

20
2h

Hernelaatikko (ammattilaiset)

20
2,5 h + 12 h liotus

Hämäläinen perunalimppu (ammattilaiset)

100
12h

Kasvishernekeitto (ammattilaiset)

10
2h + 12h liotusta

Kasvislasagne vihreistä kasviksista (ammattilaiset)

20
1h

Kotikalja kaljamaltaista (ammattilaiset)

45
30min + 2vrk käyminen

Kotikaljaa mallasuutteesta (ammattilaiset)

90
30min + 2 vrk käyminen

Lihapullat piparjuurikastikkeessa (ammattilaiset)

20
45min

Lime- inkiväärikastike lohelle (ammattilaiset)

20
15min

Mallas-lihapullat ja ruskea kastike (ammattilaiset)

17
1h

Mallas-perunarieska (ammattilaiset)

50
30min

Mallasleipäset (ammattilaiset)

100
2,5h

Mallaslimppu (ammattilaiset)

60
3,5h

Mallastikut (ammattilaiset)

400
3h

Mallasässät (ammattilaiset)

396
3h

Maltainen marjapöperö (ammattilaiset)

20
15min

Maltaiset grissinit (ammattilaiset)

100
1,5

Maltaiset yön yli sämpylät (ammattilaiset)

146
1 h + tekeytyminen yön yli

Mustikka-kauramurupiiras (ammattilaiset)

12
45min

Mustikka-talkkunarahka (ammattilaiset)

20
15 min

Mäskileipä (ammattilaiset)

72
2,5h

Omenainen muru-mallaspiirakka (ammattilaiset)

20
1h

Omenakastike porsaanfileelle (ammattilaiset)

20
15min

Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)

20
45min

Piparjuuri-punajuurilaatikko (ammattilaiset)

20
1,5 h + 12 h sulatus

Piparjuurikastike lihapullille (ammattilaiset)

20
20min

Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Puolukka-talkkunahyve (ammattilaiset)

20
15 min

Ruis-mallasvispipuuro (ammattilaiset)

85
1,5h + jäähdytys

Ruskea kastike Tuoppi kotikaljasta (ammattilaiset)

20
15min

Saaristo Savulohipiirakka (ammattilaiset)

12
1h

Saaristolaisleipä (ammattilaiset)

100
3h

Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)

70
2h

Sinihomejuustolla maustettua punajuurilaatikkoa

4
45 min, sulatusaika: 1 vrk

Tumma kastikepohja: balsamicokastike (ammattilaiset)

20
30 min

Tumma kastikepohja: valkosipuli-hunajakastike (ammattilaiset)

20
20 min

Vaalea kastikepohja: sinappinen kermakastike (ammattilaiset)

20
20 min

Vaalea kastikepohja: sinihomejuustokastike (ammattilaiset)

20
20 min

Yrttinen bataattilaatikko (ammattilaiset)

20
1,5h + 12h sulatus