Hernefalafelit (ammattilaiset)
20
2h
Hernefalafelit (ammattilaiset)
20
2h
Hämäläinen perunalimppu (ammattilaiset)
100
12h
Kotikalja kaljamaltaista (ammattilaiset)
45
30min + 2vrk käyminen
Kotikaljaa mallasuutteesta (ammattilaiset)
90
30min + 2 vrk käyminen
Mallasleipäset (ammattilaiset)
100
2,5h
Mallaslimppu (ammattilaiset)
60
3,5h
Mallastikut (ammattilaiset)
400
3h
Maltainen marjapöperö (ammattilaiset)
20
15min
Maltaiset yön yli sämpylät (ammattilaiset)
146
1 h + tekeytyminen yön yli
Mäskileipä (ammattilaiset)
72
2,5h
Ruis-mallasvispipuuro (ammattilaiset)
85
1,5h + jäähdytys
Saaristolaisleipä (ammattilaiset)
100
3h
Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)
70
2h
Tumma kastikepohja: balsamicokastike (ammattilaiset)
20
30 min
Tumma kastikepohja: valkosipuli-hunajakastike (ammattilaiset)
20
20 min
Vaalea kastikepohja: sinappinen kermakastike (ammattilaiset)
20
20 min