Hernefalafelit (ammattilaiset)

20
2h

Hernefalafelit (ammattilaiset)

20
2h

Hämäläinen perunalimppu (ammattilaiset)

100
12h

Kotikalja kaljamaltaista (ammattilaiset)

45
30min + 2vrk käyminen

Kotikaljaa mallasuutteesta (ammattilaiset)

90
30min + 2 vrk käyminen

Mallasleipäset (ammattilaiset)

100
2,5h

Mallaslimppu (ammattilaiset)

60
3,5h

Mallastikut (ammattilaiset)

400
3h

Maltainen marjapöperö (ammattilaiset)

20
15min

Maltaiset yön yli sämpylät (ammattilaiset)

146
1 h + tekeytyminen yön yli

Mäskileipä (ammattilaiset)

72
2,5h

Ruis-mallasvispipuuro (ammattilaiset)

85
1,5h + jäähdytys

Saaristolaisleipä (ammattilaiset)

100
3h

Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)

70
2h

Tumma kastikepohja: balsamicokastike (ammattilaiset)

20
30 min

Tumma kastikepohja: valkosipuli-hunajakastike (ammattilaiset)

20
20 min

Vaalea kastikepohja: sinappinen kermakastike (ammattilaiset)

20
20 min