Tomaattinen jauhelihakastike hernerouheella

Tomaattinen jauhelihakastike saa lisää makua ja rakennetta kotimaisesta Kymppi Hernerouheesta, joka tuo ruokaan kasviproteiinia ja täyteläisyyttä. Tämä monipuolinen kastike sopii arjen pastaruokiin, lasagneen tai uunivuokaruokiin ja toimii loistavasti sekä naudan, broilerin että kasvipohjaisen jauhelihan kanssa. Hernerouhe tekee tutusta arkikastikkeesta vieläkin täyttävämmän ja ravitsevamman.

Tomaattinen jauhelihakastike hernerouheella

Ainekset

n. 400 g
naudan/broilerin/vegaanista jauhelihaa
400 g
tomaattimurskaa
70 g
tomaattipyreetä
1 tl
suolaa
0,5 tl
pippuria
1 tl
kuivattua basilikaa
1 tl
paprikamaustetta
1 tl
sipulijauhetta
1 dl
hernerouhetta
1 dl
ruoka-/kaurakermaa

Ohje

  • Keitä hernerouhetta vedessä noin 20min, siivilöi
  • Paista jauheliha mausteiden kanssa
  • Lisää sekaan hernerouhe, tomaattimurska ja -pyre. Anna poreilla n. 5 minuuttia
  • Lisää kerma ja anna poreilla vielä 5 minuuttia

Reseptin tuotteet

Kokeile myös näitä