Välimeren herkkusieni-kasvispaistos


Matkaa tämän kasvispaistoksen avulla välimeren rannoille, jossa tuoksuu huumaavat yrtit ja hentoinen sitrus. Herkuttele lautasellinen fetajuustolla maustettua herkkusieni-kasvispaistosta ja rentoudu.

Välimeren herkkusieni-kasvispaistos
4
1 h
250 g Champ portobelloa
200 g Champ valkoista herkkusientä
1 punainen suippopaprika
400 g kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
150 g fetajuustoa
Marinadi:
3/4 dl oliiviöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 sitruunan mehu
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria myllystä
2 valkosipulinkynttä
1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
1 rkl hienonnnettua tuoretta timjamia
1 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa

Leikkaa portobellot viipaleiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta. Leikkaa paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Lado kaikki raaka-aineet suureen uunivuokaan.

Valmista marinadi: Purista sitruunan mehu. Kuori ja hienonna valkosipulit. Hienonna yrtit. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään.

Lisää joukkoon marinadi uunivuokaan hyvin sekoittaen. Nosta uunin keskitasolle 200 asteeseen noin 20 minuutiksi kunnes paistos saa pintaan kauniin värin.

Tämä resepti on tehty yhteistyössä Peggyn pieni punainen keittiön kanssa

1+