Mallasglaze-kastike grilliruokien viimeistelyyn ja marinointiin

Viimeistele murea grillipihvi kastikkeella, joka tuo pihviin makua ja kiiltoa. Tuoppi kotikaljauute takaa mallasglazen täyteläisen maltaisen maun.

Mallasglaze-kastike grilliruokien viimeistelyyn ja marinointiin
30 min

Ainekset

1 pss
Tuoppi kotikaljauutetta
1 dl
ketsuppia
2 rkl
Worcestershire-kastiketta
1,5 dl
punaviinietikkaa
4 dl
omenamehua
1 tl
paprikajauhetta
1 kpl
kanelitanko
2 tl
suolaa
1 dl
muscovadosokeria

Ohje

Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä hiljalleen noin 20 minuuttia tai kunnes nesteestä on haihtunut kolmannes. Voit käyttää mallasglazea joko marinadina sellaisenaan tai voidella grillauksen loppuvaiheessa esimerkiksi broileria tai porsaan ribsejä. Mallasglaze säilyy jääkaapissa suljettuna noin kuukauden.