Grillisienet


Grillisienet saavat makua sinihomejuustosta ja pekonista. Leikkaa sienen lakista siivu kanneksi, niin herkkusienet pysyvät tasaisesti grilliritilällä. Kääri sienet pekoniin, kypsennä grillissä ja nauti!

Grillisienet
4
30 min
8 kpl Champ grilli tai jumbo herkkusieni
2 rkl öljyä
80 g sinihomejuustoa
1 kpl keltuainen
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
mustapippuria rouhittuna
16 siivua pekonia

Irrota herkkusienten kannat ja hienonna ne veitsellä. Paahda kannat öljyssä kullan ruskeiksi. Sekoita kulhossa sinihomejuusto, keltuainen, ruohosipuli ja jäähtyneet herkkusienten kannat. Mausta massa mustapippurilla.

Leikkaa herkkusienen hatusta noin 1-2 mm paksuinen viipale. Täytä sieni sinihomejuustomassalla ja laita sieniviipale kanneksi. Kieritä 2 pekonisiivua sienen ympärille limittäin. Kypsennä sienet grillissä, kunnes pekoni on kauttaaltaan paahtunut.