Dipattavat napostelutikut Saaristo piirakkataikinasta
Rapeat napostelutikut valmistuvat kätevästi Kymppi Saaristo -piirakkataikinasta, joka löytyy pakastealtaasta. Nämä siemenillä viimeistellyt suolaiset tikut sopivat täydellisesti dipattavaksi vaikkapa kermaviilin tai majoneesin kanssa. Helppo ja nopea tarjottava illanistujaisiin, juhliin tai arjen herkutteluun.

10
30min
Ainekset
1 kpl
Kymppi Saaristo piirakkataikina 400g
siemeniä
Ohje
Leikkaa Kymppi Saaristo -piirakkataikinasta vajaan cm levyisiä suikaleita ja pyöritä niistä pitkulaisia pötköjä.
Jaa neljään osaan. Kostuta tikut kevyesti vedellä ja pyöräytä seesamin- tai pellavansiemenissä.
Paahda uunissa 200 asteessa rapeiksi (10-15 min). Tarjoile kermaviilidipin tai majoneesin kera.