Dipattavat napostelutikut Saaristo piirakkataikinasta

Rapeat napostelutikut valmistuvat kätevästi Kymppi Saaristo -piirakkataikinasta, joka löytyy pakastealtaasta. Nämä siemenillä viimeistellyt suolaiset tikut sopivat täydellisesti dipattavaksi vaikkapa kermaviilin tai majoneesin kanssa. Helppo ja nopea tarjottava illanistujaisiin, juhliin tai arjen herkutteluun.

Dipattavat napostelutikut Saaristo piirakkataikinasta
10
30min

Ainekset

1 kpl
Kymppi Saaristo piirakkataikina 400g
siemeniä

Ohje

Leikkaa Kymppi Saaristo -piirakkataikinasta vajaan cm levyisiä suikaleita ja pyöritä niistä pitkulaisia pötköjä.
Jaa neljään osaan. Kostuta tikut kevyesti vedellä ja pyöräytä seesamin- tai pellavansiemenissä.
Paahda uunissa 200 asteessa rapeiksi (10-15 min). Tarjoile kermaviilidipin tai majoneesin kera.

Kokeile myös näitä