Videot

Category

Raikas tilliöljy

Valmista raikas tilliöljy nopeasti blenderissä. Tarjoile tilliöljy salaatin maustamiseen, sellaisenaan tai vinegretin valmistamiseen.

Lue lisää

Vitanova-Vaniljasiirappi

Energiaa siirapista! Vitanova, vanilja ja muscovadosokeri ovat lyömätön yhdistelmä, jotka kruunavat kesäisen herkkujälkiruoan. Vaniljasiirappi sopii jälkiruokien lisäksi hyvin myös salaatinkastikkeeksi.

Lue lisää

Sitruunaiset herkkusienet

Mausta Champ herkkusienet raikkaalla sitruunalla ja paista runsaassa öljyssä. Tarjoa sienet sellaisenaan tai sekoita salaatin joukkoon. Sienten liemi toimii herkullisena salaatinkastikkeena.

Lue lisää
Täytetyt herkkusienet

Täytetyt herkkusienet

Perinteiset grillatut herkkusienet saavat makua sinihomejuustosta ja pekonista. Leikkaa sienen lakista siivu kanneksi, niin grillatut herkkusienet pysyvät tasaisesti grilliritilällä. Kääri sienet pekoniin, kypsennä grillissä ja nauti!

Lue lisää

Panzanella -salaatti

Panzanella on toscanalaisperäinen leipäsalaatti, joka on suosittu erityisesti kesällä. Raikas salaatti saa makua ja ruokaisuutta Tuoppi saaristolaisleivästä.

Lue lisää
Kasvishernekeitto-falafel

Kasvishernekeitto-falafel

Pyörittele kasvishernekeitosta herkullisia falafelpihvejä! Mausteiset falafelpihvit valmistuvat nopeasti; sekoita taikina, kypsennä uunissa ja nauti falafelpihvit korianterilla maustetun luonnonjogurtin kera.

Lue lisää

Saaristolaislihamureke

Lihamureke saa herkullisen maltaisen vivahteen Tuoppi saaristolaisleipä jauhoseoksesta, joka tuo myös mehevyyttä taikinaan. Hyödynnä paistovaiheessa saaristolaisleipäpakkauksen vuoka ja viimeistele lihamureke herkullisella mallas-glazella.

Lue lisää
Piparkakuilla maustettu lanttulaatikko

Piparkakuilla maustettu lanttulaatikko

Kympin valmiin lanttulaatikon voi maustaa myös piparkakuilla. Helppo ja yksinkertainen vinkki täydentää maukkaan lanttulaatikon makua entisestään. Jos et halua murua laatikon päälle, voit raastaa piparit lanttulaatikon joukkoon, sekoittaa ja levittää uudestaan vuokaan. Muista ottaa lanttulaatikko sulamaan jääkaappiin edellisenä päivänä.

Lue lisää

Mallassämpylät

Mallassämpylät saavat täyteläisen makunsa kotikaljan valmistukseen käytetyistä kaljamaltaista. Maltaat ovat pehmenneet kotikaljan valmistuksessa, mutta sisältävät vielä runsaasti makua, jolloin ne toimivat loistavasti leivonnassa. Voit myös käyttää valmista kotikaljaa nesteenä sämpylöissä.

Lue lisää

Mantelilla ja appelsiininkuorella maustettua porkkanalaatikkoa

Kympin porkkanalaatikko saa uutta potkua appelsiininkuoresta sekä kardemummasta. Porkkanan luontainen makeus korostaa hyvin appelsiinin ja kardemumman makua ja tekee laatikosta miellyttävän aromaattisen. Muistaottaa porkkanalaatikko sulamaan jääkaappiin edellisenä päivänä.

Lue lisää
Portobello-hodarit

Portobello-hodarit

Portobello-hodarit ovat nopea kasvisruokavaihtoehto kesän grillijuhliin. Muita täytteitä voit toki varioida vapaasti ja saat hodareista myös vegaanisia jättämällä majoneesin pois tai vaihtamalla sen vegaaniseen majoneesiin.

Lue lisää
Itsetehty saaristolaisleipä todella helposti

Itsetehty saaristolaisleipä todella helposti

Saaristolaisleipä eli tumma mallaslimppu on tuttu pitopöytien leipä, joka saa mieleenpainuvan makunsa maltaista ja usein sen leivonta mielletään vaikeaksi tai monimutkaiseksi prosessiksi. Vaikeaa se ei kuitenkaan ole!

Lue lisää