Vitanova-Vaniljasiirappi

Energiaa siirapista! Vitanova, vanilja ja muscovadosokeri ovat lyömätön yhdistelmä, jotka kruunavat kesäisen herkkujälkiruoan. Vaniljasiirappi sopii jälkiruokien lisäksi hyvin myös salaatinkastikkeeksi.

Vitanova-Vaniljasiirappi
30 min

Ainekset

1 plo
Vitanova
1 dl
muscovadosokeria
0,5 dl
punaviinietikkaa tai balsamiviinietikkaa
½
vaniljatanko halkaistuna

Ohje

Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes jäljellä on noin kolmannes nesteestä. Jos käytössäsi on lämpömittari, keitä seosta, kunnes lämpötila on 106°C. Kaada kastike korkilliseen pulloon ja säilytä kylmässä. Voit käyttää kastiketta salaatinkastikkeena tai vaikka jäätelön kera.