Yrttinen viherpuuro


Viherpuuro sisältää muiden herkullisten ainesten lisäksi luonnon omaa vihreää, ihanaa minttua. Voit valmistaa puuron jo edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan aamua. Mikäli puurosta tulee liian paksu, voit ohentaa sitä maustamattomalla jogurtilla tai omenasoseella.

Yrttinen viherpuuro
-1
15 min + 2 h
1 dl kauramysliä (kaurahiutaleita, auringonkukansiemeniä, kuivattua aprikoosia)
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl omenasosetta
1/2 - 1 ruukku Vihreäkeijun minttua
1-2 rkl hunajaa

Laita kauramysli kulhoon.

Laita maustamaton jogurtti, omenasose ja minttu, sekä hunaja tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi vaaleanvihreäksi soseeksi. Sekoita sose myslin joukkoon ja tarkista maku. Voit lisätä joukkoon halutessasi hunajaa. Anna puuron vetäytyä muutama tunti tai yön yli.

Koristele puuroannos tuoreilla marjoilla ja mintulla tai vahvalla mintulla.

Nauti kylmänä!


Tämä resepti on yhteistyössä Hellapoliisin kanssa. Katso videolta miten viherpuuro valmistuu.

0