Tumma kastikepohja: valkosipuli-hunajakastike (ammattilaiset)

Makean suolainen valkosipuli-hunajakastike sopii mainiosti porsaanlihan tai kanaruokien kastikkeeksi. Jos haluat kastikkeeseen lisää itämaista vivahdetta, voit lisätä siihen inkivääriä ja chiliä antamaan makua ja potkua.

 

Tumma kastikepohja: valkosipuli-hunajakastike (ammattilaiset)
20
20 min

Ainekset

0,200 kg
Kymppi ruskea kastiketiiviste
0,010 kg
valkosipuli
0,005 l
rypsiöljy
1,100 l
vesi
0,150 l
soijakastike
0,100 l
hunaja

Ohje

Pilko valkosipuli pieneksi kuutioksi ja kuullota kevyesti kattilassa rypsiöljyssä. Lisää vesi, soijakastike sekä hunaja kattilaan ja keitä kevyesti kasaan. Lisää nesteen joukkoon kastiketiiviste, kiehauta 5-10 minuuttia ja kastike on käyttövalmis.

Kokeile myös näitä