Tikka Masala


Intialaisen keittiön klassikko tikka masala saa uutta rakennetta, kun korvaat osan kanasta Champin herkkusienillä. Voit käyttää reseptissä muitakin Champin sieniä, kuten ruskeita herkkusieniä tai portobelloa. 

Tikka Masala
4
1
200 g Champ herkkusieniä
3 kpl broilerin rintafileitä
2 tl kurkumajauhetta
2 tl valkosipulijauhetta
2 tl korianterijauhetta
2 tl inkiväärijauhetta
2 tl juustokuminaa
1 tl suolaa
2 tl garam masalaa
1 dl maustamatonta jogurttia (laktoositon)
1 sipuli
1 chili
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
400 g tomaattimurskaa
2 dl kuohukermaa (laktoositon)
Tarjoiluun: basmatiriisiä, korianteria, maustamatonta jogurttia (laktoositon)

Viipaloi herkkusienet ja pilko rintafileet reiluiksi paloiksi. Kaada jokaisesta mausteesta yksi teelusikallinen kulhoon jogurtin kanssa ja sekoita sienet sekä broilerit joukkoon. Anna marinoitua ainakin tunnin ajan. Viipaloi sipuli sekä hienonna chili ja kuullota ne öljyssä kattilassa tomaattipyreen ja loppujen mausteiden kanssa. Lisää joukkoon marinoidut sienet sekä broilerit ja kypsennä hetki. Lisää joukkoon tomaattimurska sekä kuohukerma ja kypsennä loppuun. Tarjoa tikka masala riisin, jogurtin ja revityn korianterin kanssa.