Täytetyt sillimunat

Täytetyt kananmunat ovat helppotekoisia ja niitä voit muuntaa omien mieltymysten mukaan. Koristelussa voit käyttää kasviksia, yrttejä, kaloja, rapuja tai vaikka erilaisia leikkeleitä. Nämä sopivat erilaisiin suolaisiin pöytiin suupaloiksi, salaattipöytään, juhannusherkutteluun, vappuun, pääsiäisjuhliin ja joulupöytään, eli oikeastaan milloin tahansa.

Täytetyt sillimunat
4
30 min

Ainekset

5 kpl
keitettyä kananmunaa
1 dl
majoneesia
1 tl
sitruunan kuoriraastetta
muutama lehti Vihreäkeijun viinisuolaheinää
Pinnalle:
10 palaa
matjessilliä
1 rkl
mustia seesaminsiemeniä
1 ruukku
Vihreäkeijun viinisuolaheinää koristeluun

Ohje

Halkaise keitetyt kananmunat pitkältä sivulta kahteen osaan ja koverra keltuaiset syvälle lautaselle tai kulhoon. Sekoita joukkoon majoneesi ja hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta. Hienonna muutama viinisuolaheinä ja sekoita täytteeseen. Laita se pursotinpussiin ja leikkaa kertakäyttöiseen pussiin reikä pursottamista varten.

Täytä kananmunanpuolikkaat pursottaen ja laita koristeeksi jokaiseen pala matjessilliä. Ripottele päälle mustia seesaminsiemeniä. Laita tarjoiluvadille viinisuolaheinää ja asettele kananmunat päälle. Tarjoa!


Tämä resepti on yhteistyössä Hellapoliisin kanssa. Katso videolta miten täytetyt kananmunat valmistuu.

Reseptin tuotteet