Porkkanalaatikolla täytetyt portobellot


Joulupöydästä jää usein yli erilaisia laatikoita. Porkkanalaatikko sopii erinomaisesti portobellojen täytteeksi. Täytetyt portobellot kruunataan pekaanipähkinöillä, sinihomejuustolla ja vaahterasiirapilla aivan uudenlaisen makunautinnon saamiseksi.

Porkkanalaatikolla täytetyt portobellot
2
30 min
4 Champ portobelloa
2 rkl vaahterasiirappia
suolaa
pippuria
200 g porkkanalaatikkoa
100 g sinihomejuustoa
1 dl murskattuja pekaanipähkinöitä

Poista portobelloista kannat, sivele lakkien sisäpuolet vaahterasiirapilla ja mausta suolalla sekä pippurilla. Täytä lakit porkkanalaatikolla ja ripottele päälle murustettua sinihomejuustoa ja pekaanipähkinämurskaa. Paista portobellot 200 asteessa noin 20 minuuttia.