Tabouleh salaatinlehdellä
Valmista ihana tabouleh ja tarjoa jääsalaatinlehdeltä vaikkapa juhlapöydässä tai grilliruoan seurana.
8
30 min
Ainekset
4 dl
vettä
ripaus suolaa
2 dl
bulguria
4
tomaattia
1
salaattisipuli
2 ruukkua
Vihreäkeiju persiljaa
1 ruukku
Vihreäkeiju minttua
2
sitruunaa
1/2 dl
oliiviöljyä
ripaus kanelia
ripaus mustapippuria jauheena
2 pussia
Vihreäkeiju jääsalaattia
Ohje
Kiehauta vesi ja mausta ripauksella suolaa. Lisää bulgur ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes bulgur on kypsää ja neste imeytynyt. Jäähdytä.
Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja siitä pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna salaattisipuli. Hienonna persilja ja minttu. Purista sitruunoista mehu. Yhdistä ainekset ja valuta joukkoon oliiviöljyä. Mausta ripauksella kanelia ja mustapippuria jauheena. Voit halutessasi leikata tuorekurkkua pieniksi kuutioiksi. Sekoita ja tarkista maku.
Asettele jääsalaatinlehdet tarjoiluvadille ja lusikoi keskelle keko taboulehia. Tarjoa!