Suolaiset pannukakut yrteillä
Nämä suolaiset ja nopeat pannukakut sopivat niin aamupalaksi kuin illanviettoonkin. Vihreäkeijun yrteillä saat pikkupannareihin näköä ja makua.
7
45 min
Ainekset
100 g
pekonia
4
kananmunaa
3 dl
maitoa
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
50 g
sulatettua voita
50 g
raastettua parmesanjuustoa
1 rkl
Vihreäkeiju ruohosipulia hienonnettuna
1 dl
smetanaa
1 rk
Vihreäkeiju lehtipersiljaa hienonnettuna
Ohje
Paista pekonit pannulla kypsiksi ja hienonna. Sekoita kananmunat ja maito keskenään. Lisää joukkoon vehnäjauhot, suola, voi, pekonimuru, parmesanraaste ja ruohosipuli. Kaada massa muffinivuokiin ja kypsennä uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Pursota smetanaa pannukakkujen päälle ja koristele pannukakut hienonnetulla lehtipersiljalla.