Suolaiset annospannukakut yrteillä


Nämä suolaiset ja nopeat pannukakut sopivat niin aamupalaksi kuin illanviettoonkin. Vihreäkeijun yrteillä saat pikkupannareihin näköä ja makua. 

Suolaiset annospannukakut yrteillä
7
45 min
100 g pekonia
4 kananmunaa
3 dl maitoa
50 g raastettua parmesanjuustoa
1 rkl Vihreäkeiju ruohosipulia hienonnettuna
1 dl smetanaa
1 rk Vihreäkeiju lehtipersiljaa hienonnettuna

Paista pekonit pannulla kypsiksi ja hienonna. Sekoita kananmunat ja maito keskenään. Lisää joukkoon vehnäjauhot, suola, voi, pekonimuru, parmesanraaste ja ruohosipuli. Kaada massa muffinivuokiin ja kypsennä uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Pursota smetanapannukakkujen päälle ja koristele pannukakut hienonnetulla lehtipersiljalla.