Savulohiwrapit


Pikkusuolaiset wrapit maistuvat niin lounaaksi, illanistujaisissa kuin kesäjuhlissa. Paloittele wrapit suupaloiksi ja tarjoile salaattivadille aseteltuna.

Savulohiwrapit
6
30 min
350 g lämminsavustettua lohta
2 dl majoneesia
200 g tuorejuustoa
1 dl Vihreäkeiju tilliä hienonnettuna
1 punainen paprika pieninä kuutioina
1 pussi Vihreäkeiju jääsalaattia
6 kpl isoja wrappeja

Hienonna kala kulhoon. Tarkista ettei joukossa ole ruotoja. Lisää joukkoon majoneesi, yrttituorejuusto, hienonnettu tilli ja pieneksi kuutioitu paprika. Mausta limepippurilla. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku. Levitä wrapit isolle tarjottimelle ja laita jääsalaatin lehtiä wrapin päälle. Levitä lohiseos tasaiseksi kerrokseksi salaatin päälle, reunoja myöten. Kääri tiukoiksi rulliksi ja tarjoa sellaisenaan tai annospaloiksi leikattuna. Säilytä jääkaapissa kelmun tai folion alla tarjoiluhetkeen asti. Annoksesta tulee 6 kokonaista tai 24 suupalaa.