Rouheinen tomaatti-juustopiirakka (ammattilaiset)
Kymppi pellavarouhe sopii suolaiseen ja makeaan leivontaan ja lisäät sillä helposti leivonnaisten kuitupitoisuutta. Tämän herkullisen tomaatti-juustopiirakan tumma pohja sisältää pellavansiemenrouheen lisäksi mallasta.
pähkinätön, soijaton, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä selleriä
Annoskoko: 120 g

20
1 h
Ainekset
POHJA
0,250 kg
voita
0,325 kg
vehnäjauhoja
0,125 kg
Tuoppi Mämmi- ja leipämallasta
0,060 kg
Kymppi Pellavarouhetta
0,150 kg
kananmunaa
0,150 l
vettä
0,006 kg
suolaa
TÄYTE
0,100 kg
Dijon-sinappia
0,375 kg
emmental -raastetta
0,013 kg
kuivattua meiramia
0,600 kg
tomaattia
0,006 kg
suolaa
mustapippuria myllystä
Ohje
Sekoita pehmeän voin joukkoon jauhot, mämmi- ja leipämallas ja pellavarouhe. Lisää kananmuna, vesi ja suola. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kauli levyksi leivinpaperin välissä. Laita voideltuun vuokaan ja esipaista pohjaa 180-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Levitä esipaistetun taikinapohjan päälle sinappi. Lisää juustoraaste ja yrtit. Siivuta tomaatit ja lisää juustoraasteen pinnalle. Mausta pinta suolalla ja mustapippurilla. Paista tomaatti-juustopiirakka 180-asteisessa uunissa vielä noin 25 minuuttia.