Portobelloburger
portobelloburger sopii erinomaisesti korvaamaan perinteisen hampurilaisen. Grillaamalla sienet ja sämpylät saat burgereihin lisää makua.
Tämä resepti on yhteistyössä Poppamies

4
45 min
Ainekset
4 kpl
Champ portobelloja
1 dl
tummaa balsamietikkaa
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
200 g
cheddarjuustoa
8 kpl
pekoniviipaletta
4 kpl
briossisämpylää
100 g
paahdettua sipulia
rucolaa
Poppamiehen Roasted Garlic majoneesia
Poppamiehen hiidenhilloa
Ohje
Ota sienistä kannat irti ja marinoi balsamietikan, hienonnetun valkosipulin ja oliiviöljyn kanssa. Paahda sieniä grillissä n.15 minuuttia välillä käännellen. Aseta juustoviipaleita sienien päälle ja grillaa kunnes juusto on vähän sulanut. Paahda pekonit ja lämmitä halkaistut briossisämpylät.
Kokoa burger laittamalla Poppamiehen majoneesia briossipuolikkaan pohjalle ja sen päälle paahdettua sipulia, paahdettu portobello, rucolaa ja Poppamiehen hiidenhilloa. Aseta briossin kansi päälle ja nauti.