Portobello-kikhernepihvit


Nämä pihvit ovat ihanan makuisia ja sopivat niin gluteenitonta kuin vegaanista ruokavaliota noudattaville. Jogurttikastike ei ole vegaaninen.

Portobello-kikhernepihvit
10
1 h
3 Champ portobellosientä
1 valkosipulinkynsi
310 g kikherneitä (säilyke), valutettuna
1/2 punainen chilipaprika
1 ruukku Vihreäkeiju korianteri
1/4 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1/2 dl hienoa tattarijauhoa
Lisäksi:
200 g luonnonjogurttia
1/2 ruukku Vihreäkeiju korianteria
1 tl wasabia
ripaus suolaa

Laita portobellosienet, kuorittu valkosipulinkynsi, valutetut kikherneet, chilipaprika, korianteri, suola, mustapippuri ja tattarijauho tehosekoittimeen tai leikkuriin ja jauha tasaiseksi seokseksi. Ota nokareita ja litistä pihveiksi. Paista kuumalla pannulla tai lettupannulla öljyssä.

Valmista seuraksi jogurttikastike. Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettua korianteria, wasabia ja ripaus suolaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.