Pizza yrteillä
pizza margherita syntyy yksinkertaisista aineksista. Makua tämä herkku saa Vihreäkeijun yrteistä. Parhaan lopputuloksen saat kohottamalla taikinaa vuorokauden ajan.

4
30 min + kohotus
Murenna tuorehiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon suola, vehnäjauhot ja oliiviöljy. Alusta taikinaa noin 10 minuuttia. Anna taikinan kohota vähintään pari tuntia.
Sekoita tomaattimurskaan suola, sokeri ja hienonnetut yrtit. Jaa taikina kahtia ja kauli pyöreiksi levyiksi. Levitä tomaattikastike taikinan päälle, revi buffalomozzarellat ja levitä kirsikkatomaattien kanssa pizzojen päälle. Paista pizzat 250–asteisessa uunissa leivinpaperilla pellillä noin 5 minuuttia. Pirskottele pizzojen päälle oliiviöljyä ja viimeistele tuoreella basilikalla.
0