Piparjuurikastike lihapullille (ammattilaiset)


Perinteisessä lihapullakastikkeessa maistuu maustepippuri, mutta tämä kastike nousee aivan uudelle tasolle piparjuurella!

Vaikeusaste: helppo

laktoositon, pähkinätön, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä selleriä

20:lle (0,8 dl/annos)

Piparjuurikastike lihapullille (ammattilaiset)
20
20min
0,002 l rypsiöljy
0,004 kg piparjuuriraaste
0,050 kg salottisipuli
1,200 l vesi
0,200 kg Kymppi ruskea kastiketiiviste
0,200 l ruokakerma
0,002 kg maustepippuri
0,001 kg laakerinlehti
0,001 kg suola

Valmista kastike kuullottamalla öljyssä piparjuuriraaste ja hienonnettu salottisipuli. Lisää vesi ja kastiketiiviste ja sekoita tasaiseksi. Lisää ruokakerma, maustepippurit ja laakerinlehdet ja mausta kastike suolalla. Anna hautua hetken. Lisää lihapullat kastikkeen joukkoon. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunapyreen kanssa.

Halutko testata kastiketiivistettämme ?

Lähetä meille sähköpostilla ammattikeittiön osoite, niin lähetämme sinulle näytteen.

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA