Piparjuurikastike lihapullille (ammattilaiset)

Perinteisessä lihapullakastikkeessa maistuu maustepippuri, mutta tämä kastike nousee aivan uudelle tasolle piparjuurella!

Vaikeusaste: helppo

laktoositon, pähkinätön, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä selleriä

20:lle (0,8 dl/annos)

Piparjuurikastike lihapullille (ammattilaiset)
20
20min

Ainekset

0,002 l
rypsiöljy
0,004 kg
piparjuuriraaste
0,050 kg
salottisipuli
1,200 l
vesi
0,200 kg
Kymppi ruskea kastiketiiviste
0,200 l
ruokakerma
0,002 kg
maustepippuri
0,001 kg
laakerinlehti
0,001 kg
suola

Ohje

Valmista kastike kuullottamalla öljyssä piparjuuriraaste ja hienonnettu salottisipuli. Lisää vesi ja kastiketiiviste ja sekoita tasaiseksi. Lisää ruokakerma, maustepippurit ja laakerinlehdet ja mausta kastike suolalla. Anna hautua hetken. Lisää lihapullat kastikkeen joukkoon. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunapyreen kanssa.

 

Kokeile myös näitä