Perinteinen lihamureke pakastevihanneksista ja yrteistä


Pakastevihanneksilla saat lihamurekkeeseen mehevyyttä ja makua. Vihreäkeijun yrteillä tuot murekkeeseen raikkautta ja ulkonäköä. 

Perinteinen lihamureke pakastevihanneksista ja yrteistä
4
45 min
400 g naudan jauhelihaa
200 g pakastevihanneskuutioita
2 rkl Vihreäkeiju lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl Vihreäkeiju timjamia hienonnettuna
1 kananmuna
½ dl pankojauhoja
1 kevätsipulin varsi
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä
Vihreäkeijun timjamia ja lehtipersiljaa koristeluun

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile massasta mureke. Aseta lihamureke vuokaan tai pellille leivinpaperille ja valele oliiviöljyllä. Kypsennä 200asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Ripottele valmiin murekkeen päälle vielä hienonnettua timjamia ja lehtipersiljaa. 

 

1+