Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)


Vaikeusaste: helppo

maidoton, laktoositon, kananmunaton, pähkinätön, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä selleriä

Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)
20
45min
4,000 kg suomustettu merilohi
0,200 l limen mehu ja kuoriraaste
0,200 l vesi
0,004 kg raastettu inkivääri
0,006 kg ruokosokeri
0,010 kg merisuola
KASTIKE
1,300 l vesi
0,200 l limen mehu ja kuoriraaste
0,240 kg Kymppi vaalea kastiketiiviste
0,003 kg chililastu
0,001 kg chilijauhe
0,003 kg pippurisekoitus
0,004 kg raastettu inkivääri
merisuola
0,500 kg purjosipuli
pinnalle tuoreita yrttejä

Leikkaa suomustettu merilohi annospaloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää annospalojen päälle. Anna kalojen maustua vähintään tunnin. Pariloi lohipalat parilapannulla laita GN- vuokaan nahkapuoli ylöspäin ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.

Valmista kastike kiehauttamalla limen mehu, kuoriraaste ja vesi kattilassa. Lisää kastiketiiviste ja sekoita tasaiseksi. Lisää chililastut, pippurisekoitus ja raastettu inkivääri. Mausta kastike suolalla.

Ota lohien nahat pois kypsennyksen jälkeen ja lisää pintaan ripaus suolaa. Asettele tarjoiluastiaan pariloitu puoli ylöspäin ja lisää purjosuikaleet ja kastike. Koristele tuoreilla yrteillä.

Halutko testata kastiketiivistettämme ?

Lähetä meille sähköpostilla ammattikeittiön osoite, niin lähetämme sinulle näytteen.

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA>