Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)

Vaikeusaste: helppo

maidoton, laktoositon, kananmunaton, pähkinätön, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä selleriä

Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)
20
45min

Ainekset

4,000 kg
suomustettu merilohi
0,200 l
limen mehu ja kuoriraaste
0,200 l
vesi
0,004 kg
raastettu inkivääri
0,006 kg
ruokosokeri
0,010 kg
merisuola
KASTIKE
1,300 l
vesi
0,200 l
limen mehu ja kuoriraaste
0,240 kg
Kymppi vaalea kastiketiiviste
0,003 kg
chililastu
0,001 kg
chilijauhe
0,003 kg
pippurisekoitus
0,004 kg
raastettu inkivääri
merisuola
0,500 kg
purjosipuli
pinnalle tuoreita yrttejä

Ohje

Leikkaa suomustettu merilohi annospaloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää annospalojen päälle. Anna kalojen maustua vähintään tunnin. Pariloi lohipalat parilapannulla laita GN- vuokaan nahkapuoli ylöspäin ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.

Valmista kastike kiehauttamalla limen mehu, kuoriraaste ja vesi kattilassa. Lisää kastiketiiviste ja sekoita tasaiseksi. Lisää chililastut, pippurisekoitus ja raastettu inkivääri. Mausta kastike suolalla.

Ota lohien nahat pois kypsennyksen jälkeen ja lisää pintaan ripaus suolaa. Asettele tarjoiluastiaan pariloitu puoli ylöspäin ja lisää purjosuikaleet ja kastike. Koristele tuoreilla yrteillä.

Halutko testata kastiketiivistettämme ?

Lähetä meille sähköpostilla ammattikeittiön osoite, niin lähetämme sinulle näytteen.

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA>

Kokeile myös näitä