Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)
Vaikeusaste: helppo
maidoton, laktoositon, kananmunaton, pähkinätön, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä selleriä

Ainekset
Ohje
Leikkaa suomustettu merilohi annospaloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää annospalojen päälle. Anna kalojen maustua vähintään tunnin. Pariloi lohipalat parilapannulla laita GN- vuokaan nahkapuoli ylöspäin ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Valmista kastike kiehauttamalla limen mehu, kuoriraaste ja vesi kattilassa. Lisää kastiketiiviste ja sekoita tasaiseksi. Lisää chililastut, pippurisekoitus ja raastettu inkivääri. Mausta kastike suolalla.
Ota lohien nahat pois kypsennyksen jälkeen ja lisää pintaan ripaus suolaa. Asettele tarjoiluastiaan pariloitu puoli ylöspäin ja lisää purjosuikaleet ja kastike. Koristele tuoreilla yrteillä.
Halutko testata kastiketiivistettämme ?
Lähetä meille sähköpostilla ammattikeittiön osoite, niin lähetämme sinulle näytteen.