Paholaisen herkkusienet


Paholaisen herkkusienet valmistuvat helpolla ja ne saavat makunsa lempeän tulisesta marinadista, josta löytyy mm. chiliä ja tuoreita yrttejä.

Paholaisen herkkusienet
4
1 h
250 g Champ herkkusieniä
1 dl mietoa oliiviöljyä
1/2 dl punaviinietikkaa
1 tl juoksevaa hunajaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria myllystä
1 pieni punasipuli
1 valkosipulin kynsi
1 rkl Vihreäkeijun persiljaa hienonnettuna
1 rkl Vihreäkeijun ruohosipulia hienonnettuna
1/2 mieto punainen chili

Viipaloi sienet. Yhdistä oliiviöljy, punaviinietikka, hunaja ja mausteet. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna yrtit ja viipaloi chili ohuiksi renkaiksi. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna sienien marinoitua viileässä vähintään tunti.

Tämä resepti on tehty yhteistyössä Peggyn pieni punainen keittiön kanssa