Paholaisen herkkusienet

Paholaisen herkkusienet valmistuvat helpolla ja ne saavat makunsa lempeän tulisesta marinadista, josta löytyy mm. chiliä ja tuoreita yrttejä.

Paholaisen herkkusienet
4
1 h

Ainekset

250 g
Champ herkkusieniä
1 dl
mietoa oliiviöljyä
1/2 dl
punaviinietikkaa
1 tl
juoksevaa hunajaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria myllystä
1
pieni punasipuli
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
Vihreäkeijun persiljaa hienonnettuna
1 rkl
Vihreäkeijun ruohosipulia hienonnettuna
1/2
mieto punainen chili

Ohje

Viipaloi sienet. Yhdistä oliiviöljy, punaviinietikka, hunaja ja mausteet. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna yrtit ja viipaloi chili ohuiksi renkaiksi. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna sienien marinoitua viileässä vähintään tunti.

Tämä resepti on tehty yhteistyössä Peggyn pieni punainen keittiön kanssa