Oregano ja cashewpestopasta -Venner

Venner-reseptit ovat kasvisruokaa, jotta ne sopivat kaikille, ja etenkin opettavat uutta; suurin osa meistä osaa jo kokata liharuokia, mutta jotkut kasvisruoat voivat tarjota jotain ihan uusia kokemuksia!

Oregano ja cashewpestopasta -Venner
4
1

Ainekset

170 g
cashewpähkinöitä
90 g
pinaattia
1 ruukku
Vihreäkeiju oreganoa
1
sitruuna
1,25 dl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
avokadoa
1 kpl
kasvisliemikuutio
400 g
täysjyväfusillia
250 g
kesäkurpitsaa
400 g
parsakaalia
suolaa ja pippuria

Ohje

  1. Hienonna pähkinät tehosekoittimessa pieneksi muruksi. Lisää joukkoon oliiviöljy, 3/4 oreganosta, pinaatti, avocadon liha, kuoritut valkosipulinkynnet, sekä sitruunan mehu. Murenna mukaan yksi kasvislimeikuutio. Käytä konetta varovaisesti kunnes se muodostaa täyteläisen peston.
  2. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä paketin ohjeiden mukaisesti.
  3. Pilko parsakaalin kukinnot pieniksi paloiksi ja leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi joko veistä, kuorimaveistä tai juustohöylää apuna käyttäen.
  4. Paista parsakaalia tilkassa oliiviöljyä noin 7-10 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää kesäkurpitsanauhat pannulle muutamaksi minuutiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Sekoita pesto pastaan huolellisesti. Sekoita joukkoon myös parsakaali ja kesäkurpitsa. Mausta tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.

Yhteistyössä Venner – koska ravitseva ruoka kuuluu kaikille. Syö hyvin ja auta apua tarvitsevia ravitsevan ruoan avulla.

Reseptin tuotteet