Nuudeliwokki

Värikäs ja ruokaisa nuudeliwokki on mainio tarjottava arjessa. Herkkusienistä, kasviksista ja täysjyvänuudeleista tehty ruoka valmistuu alle puolessa tunnissa lautaselle. Lisämakua wokkiin saa käyttämällä erilaisia valmiskastikkeita, kuten soijakastiketta ja makeaa chilikastiketta. Tuoreet yrtit ja pähkinät kruunaavat maut.

Nuudeliwokki
4
30 min

Ainekset

200 g
Champ herkkusieniä
200 g
keräkaalia
1
porkkana
1
valkosipulin kynsi
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
soijakastiketta
3 rkl
makeaa chilikastiketta
200 g
täysjyvänuudeleita
1 ruukku
tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
1 dl
cashewpähkinöitä

Ohje

  1. Puolita herkkusienet. Suikaloi kaali. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi tikuiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Kuumenna wokkipannu. Lisää öljy, kaali ja porkkanat. Sekoittele välillä, kunnes kaali pehmenee.
  3. Sekoita sienet, valkosipuli ja maustekastikkeet joukkoon ja anna sienien saada kevyttä väriä pintaan.
  4. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta hyvin ja lisää ne lopuksi wokkipannulle.
  5. Sekoita nostellen ja koristele lopuksi korianterilla, pähkinöillä ja halutessasi chilillä.