Muffinit oreganolla, fetajuustolla ja kurpitsansiemenillä


Valmista nämä maukkaat suolaiset kurpitsamuffinit aamupalaksi tai vaikka lounaaksi keiton kylkeen. Vihreäkeiju oregano täydentää kurpitsan ja fetajuuston makumaailmaa.

Muffinit oreganolla, fetajuustolla ja kurpitsansiemenillä
10
45 min
100 g kurpitsaa
5 dl vettä
2 tl suolaa
1 rkl Vihreäkeiju oreganoa hienonnettuna
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl maitoa
100 g fetajuustoa
1 rkl hunajaa
200 g kurpitsapyreetä
25 g kurpitsansiemeniä

Kuori ja kuutioi kurpitsa. Keitä kuutiot kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Sekoita oregano, vehnäjauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja suola keskenään kulhossa. Sekoita kananmunat, maito, murennettu fetajuusto, hunaja ja kurpitsapyree kulhossa. Sekoita kuivat aineet massan sekaan. Kaada taikina muffinivuokiin ja ripottele päälle kurpitsakuutioita sekä kurpitsansiemeniä. Kypsennä muffinit uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

0