Maalaissalaatti uusilla perunoilla ja sillillä
Tämä maalaissalaatti uusilla perunoilla ja sillillä on helppo tapa käyttää edelliseltä aterialta ylijääneet uudet perunat. Marinoidun punasipulin ja sillin täydentämä kokonaisuus on kuin kesä lautasella.

2
1,5 h
Valmista marinoitu punasipuli. Siivuta sipuli ohueksi ja sekoita keskenään punaviinietikka, sokeri ja öljy. Kaada liemi sipulien päälle ja anna marinoitua mielellään yön yli, kuitenkin vähintään tunti.
Sekoita majoneesiin pienen vesitilkan avulla soseutettua rucolaa tai wasabia.
Keitä perunat ja kananmunat. Kuori munat ja halkaise neljään osaan. Puolita perunat ja kirsikkatomaatit ja leikkaa kurkku siivuiksi.
Nosta salaattipedille tasaisesti kaikkia aineksia ja viimeistele majoneesilla.
0