Kinkkukiusaus provencen yrteillä


Herkullinen kinkkukiusaus syntyy perunoista ja tuoreista yrteistä tehdystä sekoituksesta. saat herkullisen lopputuloksen käyttämällä maukasta savukinkkua.

Kinkkukiusaus provencen yrteillä
4
1 h
1 kg perunoita
1 sipuli
300 g savukinkkua
2 rkl Vihreäkeiju oreganoa hienonnettuna
2 rkl Vihreäkeiju salviaa hienonnettuna
2 rkl Vihreäkeiju timjamia hienonnettuna
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria rouhittuna
3 dl kuohukermaa
100 g cheddarjuustoa raastettuna

Suikaloi perunat pitkittäin kuorineen ja viipaloi sipulit. Suikaloi kinkut ja sekoita perunoiden, sipulin, yrttien, suolan ja pippurin kanssa vuoassa. Kaada päälle kuohukerma ja raastettu cheddarjuusto. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Jos kinkkukiusaus ei ole vielä kypsä, laske lämpöä ja kypsennä vielä puoli tuntia.