Kasvisvoileipäkakku

Ainekset
Ohje
Valmista leipä pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä.
Leikkaa leivästä ohuelti rapea pinta pois. Jaa leipä kolmeksi levyksi. Aseta ensimmäinen levy takaisin leivinpaperilla tai kelmulla vuorattuun vuokaan ja kostuta hyvin.
Murusta feta kulhoon. Lisää hummus ja muussaa haarukalla tasaiseksi tahnaksi.
Sulata herneet ja soseuta ne sauvasekoittimella hienoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pesto. Maista ja lisää tarvittaessa pestoa.
Levitä feta-hummustäyte ensimmäiselle pohjalle. Nosta päälle toinen pohja, kostuta hyvin ja levitä päälle herne-pestotäyte. Aseta viimeinen pohja kanneksi, kostuta ja anna vetäytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään. Kumoa kakku tarjoilualustalle ja koristele ennen tarjoilua.
Lisämakua ja maltaisuutta saat leipään leipomalla sen veden sijasta Tuoppi kotikaljaan.
Katso myös Lohivoileipäkakun resepti.