Kasvislasagne vihreistä kasviksista (ammattilaiset)


Vihreistä kasviksista syntyy herkullinen lasagne. Tuorepastalevyillä lasagnen valmistus on nopeaa ja lopputulos mehevä.

Vaikeusaste: helppo

pähkinätön, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä selleriä

Kasvislasagne vihreistä kasviksista (ammattilaiset)
20
1h
JUUSTOKASTIKE
0,200 kg sipuli
0,005 kg tuore jalapeno
0,050 l rypsiöljy
2,000 l maito
0,240 kg Kymppi vaalea kastiketiiviste
0,200 kg pinaatti pakaste
0,020 kg hienonnettu persilja
0,020 l sitruunamehu
0,200 kg emmental -juustoraaste
0,010 kg merisuola
0,300 kg parsakaali
0,300 kg kesäkurpitsa
0,050 l rypsiöljy
0,005 kg valkosipuli
0,300 kg soijapapu
0,006 kg merisuola
0,002 kg mustapippuri
0,300 kg fetajuustoa
1,000 kg tuorepastalevyjä

Freesaa kuutioitua sipulia ja jalapenoa öljyssä kattilassa. Lisää maito ja kastiketiiviste. Lisää joukkoon pinaatti, hienonnettu persilja, sitruunamehu ja juustoraaste, mausta kastike suolalla.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy kattilassa, lisää hienonnettu valkosipuli ja kasvikset. Freesaa hetki ja lisää soijapavut. Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä voideltuun GN 1/1-vuoan pohjalle ohut kerros juustokastiketta. Laita päälle tuore lasagnelevy, lisää kastiketta, freesattuja kasviksia ja murennettua fetaa. Toista neljä kertaa. Laita viimeisen tuorelasagnelevyn päälle ohut kerros juustokastiketta. Paista 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia ja anna lasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle tuoreita yrttejä ja jalapenoa.

Halutko testata kastiketiivistettämme ?

Lähetä meille sähköpostilla ammattikeittiön osoite, niin lähetämme sinulle näytteen.

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA