Jauhelihakastike #champblend


Voit korvata osan lihasta Champin herkkusienillä tässä perinteisessä tomaattisessa jauhelihakastikkeessa. Tuoreilla yrteillä maustettu jauhelihakastike toimii erinomaisesti keitettyjen perunoiden tai pastan kanssa.

Jauhelihakastike #champblend
4
1 h
200 g Champ herkkusieniä
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
500 g tomaattimurskaa
2 dl lihalientä
2 tl worcectershire-kastiketta
1 rkl timjamia hienonnettuna
1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
lehtipersiljaa koristeluun

Ruskista jauheliha pilkottujen herkkusienten, hienonnetun sipulin ja hienonnetun valkosipulin kanssa öljyssä pannulla. Lisää joukkoon tomaattimurska sekä lihaliemi ja mausta worcestershire-kastikkeella, hienonnetuilla yrteillä, suolalla ja pippurilla. Keitä kastiketta kasaan. Viimeistele jauhelihakastike revityllä lehtipersiljalla.

#champblend = puolet vähemmän lihaa, saman verran lisää herkkusieniä ja tuplasti enemmän makua. Tässä Champin keinot vähentää lihan osuutta arkiruokailussa.


0