”Hernetto” – risoton tapaan hernerouheesta valmistettu risotto (ammattilaiset)
Kymppi hernerouhe on erinomainen vaihtoehto riisin korvaajaksi. Tämä risoton tapaan valmistettu hernetto on valmistettu vain hernerouhetta käyttäen. Se on helppo ja maukas lisäke, joka on loistava vaihtoehto riisille.
laktoositon, soijaton, kananmunaton, pähkinätön, ei sisällä kalaa /äyriäisiä, ei sisällä selleriä
Annoskoko: 200 g

20
30 min
Ainekset
0,250 kg
sipulia
0,010 kg
valkosipulinkynsiä
0,250 l
rypsiöljyä
1,300 kg
Kymppi Hernerouhetta
0,200 l
valkoviinietikkaa
4,000 l
kasvislientä
0,025 kg
suolaa
0,010 kg
mustapippuria
0,500 kg
parmesanraastetta
Ohje
Hienonna sipuli sekä valkosipuli ja kuullota öljyssä kasarissa. Huuhdo hernerouhe kylmässä vedessä ja poista mahdolliset roskat. Lisää kuullotetun sipulin joukkoon hernerouhe ja kuullota hetki. Lisää valkoviinietikka ja kasvisliemi muutamassa erässä ja hauduta miedolla lämmöllä, kunnes herneton rakenne on puuromainen ja rouhe on napakan kypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja lisää joukkoon parmesanraaste.