Hernepestopasta lehtipersiljalla
Tämä helppo, edukas hernepestopasta on nopea ja yllättävän kermainen pasta, vaikka mukana ei ole tippaakaan kermaa! Kokeile ja ylläty – saat samalla ihanan annoksen luonnon omaa yrttienergiaa!

4
30 min
- Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun runsaaseen veteen.
- Sulata pakasteherneet.
- Kuori ja paloittele valkosipulit, ja lisää ne blenderiin yhdessä muiden raaka-aineiden kuin kapristen kanssa. Säästä hieman siemeniä ja herneitä koristeluun. Sekoita tasaiseksim, kermaiseksi pestoksi!
- Tarjoile pasta pestoon sekoitettuna, kapriksilla ja lehtipersiljalla koristeltuna. Kaprikset tuovat myös kaivattua suolaisuutta mukaan, ja halutessasi voit lisätä lisää sitruunan mehua.
- Herkuttele!
Yhteistyössä Venner – koska ravitseva ruoka kuuluu kaikille. Syö hyvin ja auta apua tarvitsevia ravitsevan ruoan avulla.
0