Hernepestopasta lehtipersiljalla


Tämä helppo, edukas hernepestopasta on nopea ja yllättävän kermainen pasta, vaikka mukana ei ole tippaakaan kermaa! Kokeile ja ylläty – saat samalla ihanan annoksen luonnon omaa yrttienergiaa!

Hernepestopasta lehtipersiljalla
4
30 min
2 kynttä valkosipulia
1 dl auringonkukansiemeniä
0,5 dl neitsytoliiviöljyä
1 dl vettä
200 g pakasteherneitä
1/2 pnt Vihreäkeiju lehtipersiljaa
3 rkl sitruunan mehua
4 rkl kapriksia
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
400 g pastaa
  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun runsaaseen veteen.
  2. Sulata pakasteherneet.
  3. Kuori ja paloittele valkosipulit, ja lisää ne blenderiin yhdessä muiden raaka-aineiden kuin kapristen kanssa. Säästä hieman siemeniä ja herneitä koristeluun. Sekoita tasaiseksim, kermaiseksi pestoksi!
  4. Tarjoile pasta pestoon sekoitettuna, kapriksilla ja lehtipersiljalla koristeltuna. Kaprikset tuovat myös kaivattua suolaisuutta mukaan, ja halutessasi voit lisätä lisää sitruunan mehua.
  5. Herkuttele!

Yhteistyössä Venner – koska ravitseva ruoka kuuluu kaikille. Syö hyvin ja auta apua tarvitsevia ravitsevan ruoan avulla.

0