Hernepestopasta lehtipersiljalla -Venner
Tämä helppo, edukas hernepestopasta on nopea ja yllättävän kermainen pasta, vaikka mukana ei ole tippaakaan kermaa! Kokeile ja ylläty – saat samalla ihanan annoksen luonnon omaa yrttienergiaa!
4
30 min
Ainekset
2 kynttä
valkosipulia
1 dl
auringonkukansiemeniä
0,5 dl
neitsytoliiviöljyä
1 dl
vettä
200 g
pakasteherneitä
1/2 pnt
Vihreäkeiju lehtipersiljaa
3 rkl
sitruunan mehua
4 rkl
kapriksia
0,5 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria
400 g
pastaa
Ohje
- Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun runsaaseen veteen.
- Sulata pakasteherneet.
- Kuori ja paloittele valkosipulit, ja lisää ne blenderiin yhdessä muiden raaka-aineiden kuin kapristen kanssa. Säästä hieman siemeniä ja herneitä koristeluun. Sekoita tasaiseksim, kermaiseksi pestoksi!
- Tarjoile pasta pestoon sekoitettuna, kapriksilla ja lehtipersiljalla koristeltuna. Kaprikset tuovat myös kaivattua suolaisuutta mukaan, ja halutessasi voit lisätä lisää sitruunan mehua.
- Herkuttele!