Herkkusienicurry
Lempeän mausteinen herkkusienicurry on juuri sellainen makujen ilotulitus, joka tuo hyvää mieltä ja kaupan päälle pääsee makumatkalle itämaisiin tunnelmiin.

4
30 min
Ainekset
400 g
Champ herkkusieniä (valkoisia tai ruskeita)
2 rkl
öljyä
1
makea sipuli
1
valkosipulin kynsi
1/2
mieto punainen chili
1 rkl
garam masalaa
1 rkl
currya
1 tl
kurkumaa
1/2 tl
kanelia
1 tl
suolaa
1 tl
ruokosokeria
400 g
tomaattimurskaa
2 rkl
tomaattipyrettä
200 ml
kookosmaitoa
1/2
limetin mehu
1/2 dl
cashewpähkinöitä
1 tl
tuoretta inkivääriä raastettuna
Vihreäkeiju korianteria koristeeksi
Ohje
- Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna chili. Mittaa kuivat mausteet valmiiksi.
- Kuumenna pata. LIsää öljy, sienet, sipulit ja chili. Sekoittele, kunnes herkkusienet saa väriä.
- Kaada kattilaan mausteet, tomaattimurska, tomaattipyre ja kookosmaito.
- Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää pähkinät, limettimehu ja raastettu inkivääri.
- Nosta pata levyltä. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoile.
Tämä resepti on tehty yhteistyössä Peggyn pieni punainen keittiön kanssa