Helpot puolukkaviinerit
Yhteistyö
Näiden helppojen puolukka viinereiden reseptin on kehittänyt @saamarinkakut Kymppi Lehti- ja torttutaikinasta
15
45min
Ainekset
1 pkt
Kymppi Lehti- ja torttutaikina 500g
100 g
tuorejuusto
1 kpl
kananmunan keltuainen
0,5 dl
sokeri
1 tl
vaniljasokeri
2 dl
pakastepuolukoita
1 kpl
kananmuna voiteluun
Ohje
- Sulata Kymppi Lehti- ja torttutaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Vatkaa tuorejuusto, keltuainen ja sokerit tasaiseksi täytteeksi.
- Leikkaa taikinalevyt kolmeen osaan ja nosta palat leivinpaperin päälle. Viillä taikinapalojen pintaan pienempi suorakaide 1 cm päästä reunasta ja painele haarukalla keskustaan reikiä, jotta vain reunat kohoavat uunissa. Voitele taikinapalojen reunat kananmunalla.
- Lisää täytettä vajaa ruokalusikallinen taikinapalan keskelle ja ripottele pinnalle jäisiä puolikoita.
- Paista uunin keskitasolla noi 15-20 minuuttia, kunnes taikina on saanut hieman väriä.