Haudutettu porsaanfilee ja omenakastike


Porsaan sisäfilee hautuu omenaliemessä mureaksi. Haudutusliemestä valmistettu kastike täydentää pehmeän lihan maun.

Vaikeusaste: helppo

maidoton, laktoositon, kananmunaton, pähkinätön, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä

Haudutettu porsaanfilee ja omenakastike
20
3h
3,000 kg porsaan sisäfilee
0,008 kg ruokosokeri
0,010 kg merisuola
0,004 kg merisuola
0,004 kg mustapippuri
0,004 kg chilijauhe
0,004 kg valkosipulijauhe
0,004 kg sipulijauhe
0,050 l rypsiöljy
1,000 l omenatuoremehu
0,500 l lihaliemi
0,030 kg tuore rosmariini
KASTIKE
1,200 l porsaanlihan haudutusliemi
0,200 kg Kymppi ruskea kastiketiiviste
mustapippuri myllystä
suola

Puhdista fileistä kalvot. Sekoita kuivamausteet keskenään ja hiero lihojen pintaan. Anna lihojen maustua mahdollisimman pitkään, mielellään seuraavaan päivään. Paista parilalla lihojen pinnat kauttaaltaan ja laita GN 1/2 -vuokaan. Lisää omenamehu ja lihaliemi ja aseta paistolämpömittari lihan keskelle. Hauduta 120 asteessa, kunnes lihan sisälämpötila on 68 astetta. Siivilöi haudutusliemi kattilaan ja lisää kastiketiiviste. Mausta kastike mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Halutessasi testata kastiketiivistettä, lähetämme sinulle näytteen, josta saat n. 1,5L valmista kastiketta. 

Lähetä meille sähköpostilla osoitteesi, niin lähetämme sinulle näytteen.

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA