Portobelloburger


portobelloburger sopii erinomaisesti korvaamaan perinteisen hampurilaisen. Grillaamalla sienet ja sämpylät saat burgereihin lisää makua. 

Tämä resepti on yhteistyössä Poppamies

Portobelloburger
4
45 min
4 kpl Champ portobelloja
1 dl tummaa balsamietikkaa
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
200 g cheddarjuustoa
8 kpl pekoniviipaletta
4 kpl briossisämpylää
100 g paahdettua sipulia
rucolaa
Poppamiehen Roasted Garlic majoneesia
Poppamiehen hiidenhilloa

Ota sienistä kannat irti ja marinoi balsamietikan, hienonnetun valkosipulin ja oliiviöljyn kanssa. Paahda sien grillissä n.15 minuuttia välillä käännellen. Aseta juustoviipaleita sienien päälle ja grillaa kunnes juusto on vähän sulanut. Paahda pekonit ja lämmitä halkaistut briossisämpylät.

Kokoa burger laittamalla Poppamiehen majoneesibriossipuolikkaan pohjalle ja sen päälle paahdettua sipulia, paahdettu portobellorucolaa ja Poppamiehen hiidenhilloa. Aseta briossin kansi päälle ja nauti.