Portobelloburger
portobelloburger sopii erinomaisesti korvaamaan perinteisen hampurilaisen. Grillaamalla sienet ja sämpylät saat burgereihin lisää makua. Saat tästä annoksesta kasvisversion jättämällä pekonin kokonaan pois.

Ota sienistä kannat irti ja marinoi balsamietikan, hienonnetun valkosipulin ja oliiviöljyn kanssa. Paahda sieniä uunissa 200 asteessa 10–15 minuuttia välillä käännellen. Aseta raclettejuustoviipaleita sienien päälle ja pidä uunissa kunnes juusto on vähän sulanut. Paahda pekonit pannulla ja lämmitä halkaistut briossisämpylät pekonin rasvassa samalla pannulla.
Valmista majoneesi sekoittamalla tryffeliöljy majoneesin joukkoon.
Valmista tomaattihilloke keittämällä miniluumutomaatteja, ruokosokeria, omenaviinietikkaa, vettä, suolaa, pippuria, hienonnettua valkosipulia ja chilijauhetta kasaan. Jäähdytä.
Kokoa burger levittämällä tryffelimajoneesia briossipuolikkaan pohjalle ja sen päälle paahdettua sipulia, paahdettu portobello, rucolaa ja lopuksi tomaattihilloketta. Lisää briossin kansi päälle.