Hämäläinen perunalimppu (ammattilaiset)

100
12h

Kotikalja kaljamaltaista (ammattilaiset)

45
30min + 2vrk käyminen

Kotikaljaa mallasuutteesta (ammattilaiset)

90
30min + 2 vrk käyminen

Mallasleipäset (ammattilaiset)

100
2,5h

Mallaslimppu (ammattilaiset)

60
3,5h

Mallastikut (ammattilaiset)

400
3h

Mallasässät (ammattilaiset)

396
3h

Maltainen marjapöperö (ammattilaiset)

20
15min

Maltaiset grissinit (ammattilaiset)

100
1,5

Maltaiset yön yli sämpylät (ammattilaiset)

146
1 h + tekeytyminen yön yli

Mäskileipä (ammattilaiset)

72
2,5h

Omenainen muru-mallaspiirakka (ammattilaiset)

20
1h

Ruis-mallasvispipuuro (ammattilaiset)

85
1,5h + jäähdytys

Ruskea kastike Tuoppi kotikaljasta (ammattilaiset)

20
15min

Saaristolaisleipä (ammattilaiset)

100
3h

Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)

70
2h