Hämäläinen perunalimppu (ammattilaiset)
100
12h
Kotikalja kaljamaltaista (ammattilaiset)
45
30min + 2vrk käyminen
Kotikaljaa mallasuutteesta (ammattilaiset)
90
30min + 2 vrk käyminen
Mallasleipäset (ammattilaiset)
100
2,5h
Mallaslimppu (ammattilaiset)
60
3,5h
Mallastikut (ammattilaiset)
400
3h
Mallasässät (ammattilaiset)
396
3h
Maltainen marjapöperö (ammattilaiset)
20
15min
Maltaiset grissinit (ammattilaiset)
100
1,5
Maltaiset yön yli sämpylät (ammattilaiset)
146
1 h + tekeytyminen yön yli
Mäskileipä (ammattilaiset)
72
2,5h
Omenainen muru-mallaspiirakka (ammattilaiset)
20
1h
Rouheinen tomaatti-juustopiirakka (ammattilaiset)
20
1 h
Rouheiset moniviljasämpylät (ammattilaiset)
20
1,5 h
Ruis-mallasvispipuuro (ammattilaiset)
85
1,5h + jäähdytys
Ruskea kastike Tuoppi kotikaljasta (ammattilaiset)
20
15min
Saaristolaisleipä (ammattilaiset)
100
3h
Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)
70
2h