Appelsiini-mämmirahkamousse
75
Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)
20
30min + 12 h sulatus
Bataattipannari (ammattilaiset)
20
45min + 12h sulatus
Britakakku (ammattilaiset)
1 h 15 min
Haudutettu porsaanfilee ja omenakastike (ammattilaiset)
20
3h
Herne-jauhelihamureke (ammattilaiset)
20
1 h
Hernefalafelit (ammattilaiset)
20
2h
Hernelaatikko (ammattilaiset)
20
2,5 h + 12 h liotus
Hernerouhe-kasvispyörykät pellavakuorrutuksella (ammattilaiset)
20
1 h
Kasvishernekeitto (ammattilaiset)
10
2h + 12h liotusta
Kasviskiusaus hernerouheesta (ammattilaiset)
20
1 h
Kasvislasagne vihreistä kasviksista (ammattilaiset)
20
1h
Lihapullat piparjuurikastikkeessa (ammattilaiset)
20
45min
Lime- inkiväärikastike lohelle (ammattilaiset)
20
15min
Mallas-lihapullat ja ruskea kastike (ammattilaiset)
17
1h
Mustikka-kauramurupiiras (ammattilaiset)
12
45min
Mämmi banoffee (ammattilaiset)
8
15 min + sulatus
Mämmijäätelöä ja puolukoita (ammattilaiset)
32
15 min + sulatus
Omenakastike porsaanfileelle (ammattilaiset)
20
15min
Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)
20
45min
Piparjuuri-punajuurilaatikko (ammattilaiset)
20
1,5 h + 12 h sulatus
Piparjuurikastike lihapullille (ammattilaiset)
20
20min
Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Ruskea kastike Tuoppi kotikaljasta (ammattilaiset)
20
15min
Saaristo Savulohipiirakka (ammattilaiset)
12
1h
Savulohipiirakka (ammattilaiset)
1 h 15 min
Sinihomejuustolla maustettua punajuurilaatikkoa
4
45 min, sulatusaika: 1 vrk
Tumma kastikepohja: balsamicokastike (ammattilaiset)
20
30 min
Tumma kastikepohja: valkosipuli-hunajakastike (ammattilaiset)
20
20 min
Vaalea kastikepohja: sinappinen kermakastike (ammattilaiset)
20
20 min
Vaalea kastikepohja: sinihomejuustokastike (ammattilaiset)
20
20 min
Valkosuklaa rocky road mämmi (ammattilaiset)
8
15 min + sulatus
Yrttinen bataattilaatikko (ammattilaiset)
20
1,5h + 12h sulatus
”Hernetto” – risoton tapaan hernerouheesta valmistettu risotto (ammattilaiset)
20
30 min