Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)

20
30min + 12 h sulatus

Bataattipannari (ammattilaiset)

20
45min + 12h sulatus

Haudutettu porsaanfilee ja omenakastike (ammattilaiset)

20
3h

Hernefalafelit (ammattilaiset)

20
2h

Hernelaatikko (ammattilaiset)

20
2,5 h + 12 h liotus

Kasvishernekeitto (ammattilaiset)

10
2h + 12h liotusta

Kasvislasagne vihreistä kasviksista (ammattilaiset)

20
1h

Lihapullat piparjuurikastikkeessa (ammattilaiset)

20
45min

Lime- inkiväärikastike lohelle (ammattilaiset)

20
15min

Mallas-lihapullat ja ruskea kastike (ammattilaiset)

17
1h

Mustikka-kauramurupiiras (ammattilaiset)

12
45min

Omenakastike porsaanfileelle (ammattilaiset)

20
15min

Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)

20
45min

Piparjuuri-punajuurilaatikko (ammattilaiset)

20
1,5 h + 12 h sulatus

Piparjuurikastike lihapullille (ammattilaiset)

20
20min

Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Ruskea kastike Tuoppi kotikaljasta (ammattilaiset)

20
15min

Saaristo Savulohipiirakka (ammattilaiset)

12
1h

Sinihomejuustolla maustettua punajuurilaatikkoa

4
45 min, sulatusaika: 1 vrk

Tumma kastikepohja: balsamicokastike (ammattilaiset)

20
30 min

Tumma kastikepohja: valkosipuli-hunajakastike (ammattilaiset)

20
20 min

Vaalea kastikepohja: sinappinen kermakastike (ammattilaiset)

20
20 min

Vaalea kastikepohja: sinihomejuustokastike (ammattilaiset)

20
20 min

Yrttinen bataattilaatikko (ammattilaiset)

20
1,5h + 12h sulatus