Salaattia ja huipputeknologiaa


Salaattia ja huipputeknologiaa

Salaatin tärkeimmät ominaisuudet ovat maku, tuoreus ja kotimaisuus.

VihreäKeijun salaatit täyttävät laadukkaan salaatin kriteerit. Maukkaat annossalaatit Lempi ja Sulo sisältävät kokonaisia lehtiä, joita ei ole pilkottu eikä pesty. Näin vitamiinit pysyvät tallessa ja salaatin maku säilyy mahdollisimman tuoreena ja maukkaana.

Yleisesti kaupasta löytyvät ja pusseihin pakatut salaatit ja salaattisekoitukset on suojattu erilaisilla suojakaasuilla, jotka lisäävät tuotteiden säilyvyyttä. VihreäKeijun tuotteissa ei käytetä lainkaan suojakaasuja vaan ne kuljetetaan sellaisenaan asiakkaalle, taaten tuoreuden ja hyvän laadun.

salaattia2

Mahdollisimman puhdas kasvihuonetuotanto on Green Automationin teknologian ansiota, joka mahdollistaa jätemäärien minimoimisen ja tehokkaan tuotannon. Tuloksena ovat puhtaat ja turvalliset kasvihuonetuotteet. VihreäKeijun kasvihuoneet sijaitsevat Honkajoella, Kyrössä ja Marttilassa. Tuotteet viljellään puhtaasti, ilman ylimääräisiä prosesseja, periaatteella ”kasvihuoneelta suoraan lautaselle”.

Tuoretta suomalaiseen makuun

VihreäKeijun Lempi ja Sulo –annossalaatit ovat heti käyttövalmiita, niitä ei tarvitse puhtautensa ansiosta erikseen huuhtoa. Lisää joukkoon vain hieman öljyä, suolaa ja pippuria ja salaatit ovat valmiita nautittaviksi.

salaattia3

VihreäKeijun salaattisekoitukset on suunniteltu suomalaiseen makuun. Jokaisesta sekoituspussista löytyy aina yksi vahvarunkoinen kantava salaatti, jota korostetaan erilaisin hennoin yrttimäisin salaatein, jotka tuovat sekoituksiin hienosti väriä. VihreäKeijun valikoimasta löytyy salaattisekoituksia, lehtisalaattia, jääsalaattia, makeaa friseetä, tammenlehtisalaattia, mix-salaattia sekä yrttejä. Suomalaiseen keittiöön sopivissa salaattisekoituksissa ei käytetä liian kitkeriä salaatteja ja mukana on yrttimäisiä elementtejä. Värikästä, raikasta ja helppokäyttöistä.

Juotavaa salaattia

Salaatteja voi varioida erilaisilla kastikkeilla ja lisukkeilla. Itämaista vivahdetta salaattiisi saat chilillä ja yrteillä. Kokeile esimerkiksi Hot&Sour salaattia, joka maistuu herkulliselta soijalla glaseerattujen broilerinsiipien kanssa. Jos rouskutus kyllästyttää, voi salaatin nauttia myös juotavassa muodossa! Raikas vihersmoothie on hauska tervetuliaisdrinkki kesän juhliin.

salaattia4

Kesäpöytään kuuluu tietysti myös uudet perunat ja tuore kala. Raikas tillimajoneesi on maistuva lisuke aterialle. Tillimajoneesia voi käyttää myös vaikka täytetyn sämpylän kastikkeena. Salaatti on aina toimiva alkuruoka, sitruunalla marinoitu punajuuri tuo upean makulisän raikkaaseen salaattiin.  Kokeile rohkeasti uusia salaattisekoituksia ja tuunaa itsellesi herkullinen terveyspommi!

salaattia5

Lisää salaatti-aiheisia reseptejä löydät täältä!


Jaa resepti: