Laihian Maltaan Makukaura – tehokas kuitulisä ruokavalioon


Laihian Maltaan Makukaura – tehokas kuitulisä ruokavalioon

Laihian Mallas Oy on kehittänyt uuden suomalaisen ”superfoodin”, Makukauran. Laihian Makukaura on aito hämäläisen reseptin mukaan valmistettu kypsä viljatuote, joka valmistetaan kotimaisesta, kuorimattomasta viljasta: kaurasta, ohrasta ja herneestä.

Paahdetusta täysjyväviljasta valmistettu jauhe tukee vatsan hyvinvointia, sillä se sisältää 20-28% kuitua. Vain 2 rkl Makukauraa päivässä riittää ja vatsa voi hyvin. Heti käyttövalmis Makukaura sopii ruoanlaittoon tai sitä voi lisätä ruokiin sellaisenaan. Tuote sopii hyvin esimerkiksi smoothien, puuron tai jogurtin joukkoon. Makukauraa on saatavilla kolmena eri makuna: paahdettu vilja, kaakao ja mustikka. Paahdettuun viljaan ei ole lisätty lainkaan sokeria, kaakao sisältää 15 % tummaa kaakaota ja Makukaura mustikka sisältää 6 % suomalaista mustikkaa. Määrä vastaa 80 grammaa tuoreita mustikoita. Makukauraa on saatavilla kaupoista helmikuusta alkaen.

Uutuustuote Makukaura on suomalaista lähiruokaa maalta. Uusi pakkaus on helppokäyttöinen, uudelleensuljettava pystypussi, jossa tuote säilyy hyvin.

Tuotteet:

Laihian 250g Paahdettu vilja Makukaura – Laihian 250g Kaakao Makukaura – Laihian 250g Mustikka Makukaura
Jogurtti + Makukaura
Makukaura on maistuva kuitulisä, joka on helppo lisätä ruokiin sellaisenaan. Lisää 2 rkl Makukaura mustikkaa jogurtin päälle ja tarjoa tuoreiden marjojen kera.
Puuro + Makukaura
Tarjoile herkullinen aamupalapuuro runsaasti kuitua sisältävän Makukauran kanssa. Terveellinen herkku on valmis, kun lisäät päälle kourallisen tyrnejä.
Salaatti + Makukaura
Saat lisää kuitua salaattiin, kun ripottelet Makukauraa sellaisenaan salaatin päälle. Raikas salaatti on helppo valmistaa Vihreä Keiju annossalaattipussista ja paistetuista Champ herkkusienistä.

Kokeile myös näitä reseptejä:

kauragranola
Kauragranola salaatille
tuorepuuro
Raikas omenatuorepuuro makukaurasta
mustikkasmoothie
Kaurainen mustikkasmoothie
kaakaovohvelit
Kaakaovohvelit vaniljajäätelöllä ja suklaakaurakastikkeella

Jaa resepti: