Laihian Mallas -logo
  • Etusivu
  • Reseptit
  • Lähiruokauutisia
  • Ammattilaisille

Joulun perinteinen mallasleivonta

14.11.2022

Tuoppi Kaljamaltaasta ja Tuoppi Mämmi- ja leipämaltaasta leivotaan joulupöydän perinnereseptien avulla suolaiset ja makeat herkut. Saaristolaisleipä on joulun kestosuosikki ja mallasmäskistä leivottu mäskileipä on perinteisintä leivontaa. Käy tutustumassa muihinkin jouluisiin mallasleivonnan resepteihimme tämän artikkelin alaosasta.

Tuoppi maltaat ovat kädentaitajan valinta mallasleivontaan.

 

Tuoppi Kaljamallas 1 kg on tummaa rouhittua ruismallasta. Perinteisen kotikaljan valmistuksen lisäksi maltaat sopivat erinomaisesti leivontaan. Kotikaljan valmistuksessa siivilään jääneet kaljamaltaat eli mallasmäskin voi käyttää leivontaan.

 

 

 

 

Tuoppi Mämmi- ja leipämallas 1 kg on vaaleaa jauhettua ruismallasta, joka sopii leivontaan ja perinteisen kotimämmin valmistukseen. Ruismallas antaa leiville ja sämpylöille maltaisen makean maun ja hyvän värin.

 

 

 

Viimeisimmät artikkelit

  • Kympin herneet tulevat Täyden Kympin sopimusviljelijöiltä
  • Kotimaiset Champ herkkusienet -vastuullinen valinta
  • Honkatarhat Oy:n hiilijalanjälki lähes nolla
  • Uusi romainesalaatti valloittaa mehukkuudellaan
  • Kesäkauden grilliherkut valmistat herkkusienistä
  • Nyt on saaristolaisleivän leipominen helppoa – ota tästä vinkit seuraavaan leivontaan
  • Suolaista ja makeaa kaikki vieraat huomioivaan pöytään
  • Tuoppi kotikalja – jokaiseen janoon
  • Täyden kympin pääsiäisherkut
  • Yrttien makuparit

2016 © Laihian Mallas Oy